+90 (0)212 280 95 05 info@stertilinteryapi.com

Optimum sağlıyor

09/09/16 | Haberler

Bebek maması üreticisi olan Ausnutria Hyproca’nın inşaatı son sürat devam ederken, firmanın kilometre taşı olarak görülen, Hollanda’nın kuzeyinde bulunan Heerenveen’deki fabrikanın depo bölümündeki 17 Stertil yükleme\ boşaltma siteminin montajı yapıldı. İlk montaj 1 Nisan itibariyle başlamış olup rampa,şişme körük ve ve seksiyonel kapılar takılmıştır.

Stertil inşaatın yapım aşamasına, sürece daha plan aşamasında dahil olarak, yükleme ve boşaltma süreci konusundaki fikirleriyle optimasyonu sağlamıştır. Ausnutria Hyproca uluslar arası gıda sektöründe aktif bir rol oynayan bir firmadır. Bu yüzden, hava geçirmezlik sistemine ihtiyacı olup hijyen, güvenlik ve sağlamlık faktörlerine optimum seviyede ihtiyaçları vardır. 

 

Şişme körük, WI Stertil Dock Shelter  fabrika ile araç arasında mükemmel hijyeni sağlamak ve enerjiyi maksimum seviyede kullanabilmek adına sızdırmazlık ve hava geçirmezliğini optimum seviyede koruduğu gibi, kaza ve hasar riskinin azalmasını da sağlar. İnanılmaz dayanıklı olan POWERFLEX © aracın yükleme yapılan arka kısmının tamamen dış unsurlara karşı mühürlü olmasını sağlar.

Sekiz ton ekstra güçlü kapasiteye sahip olan uzun lipli teleskopik rampaların  X-Series premium çözümü, verimli yükleme ve boşaltma anlamına gelir. Konteyner ya da kamyon dorselerinden alçak olan platforma tamamen yükleme veya boşaltma yapabilmesi için mükemmel bir köprü görevini görür. Özellikle T-şekilli tasarlanmış olan Stertil Kapı ürünleri rampanın önüne kapanarak ısı köprüsünü tamamen keser. Sonuç olarak, Stertil ürünleri tamamen müşteri ihtiyaçlarına uyarlanmış şekilde çözümler üretir.